22. oktober 2021
Meld dig som frivillig til at skabe en god juleaften, lyder opfordringen fra Lars Gravgaard Hansen og Paw Østergaard Jensen.
Meld dig som frivillig til at skabe en god juleaften, lyder opfordringen fra Lars Gravgaard Hansen og Paw Østergaard Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haves: Juleaften - Søges: Frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haves: Juleaften - Søges: Frivillige

Julefællesskabet arbejder på højtryk, og håber at nogen vil hjælpe til

Albertslund Posten - 28. september 2021 kl. 06:30

Der er lidt under tre måneder til jul, men allerede nu ligger det fast, at der bliver holdt en juleaften for borgere i Albertslund ikke ønsker at sidde alene.

Julefællesskabet, der står bag traditionen, er nu i gang med planlægningen. Man har fundet et sted at fejre juleaften, og så langt så godt. Men nu efterlyser de frivillige for at få julen hevet sikkert i land.

"Vi er i dialog med sponsorer, vi har fundet et godt og velegnet sted at holde juleaften, og vi kender menuen, men vi mangler hjælp på dagen", lyder det fra to af arrangørerne, Paw Østergaard Jensen og Lars Gravgaard Hansen.

Er du interesseret kan du kontakte Julefællesskabet inden 1. november via mail 2620jul@gmail.com. Så vilk folkene bag melde de sidste detaljer ud om afholdelsen senere.

"Vi er så klar og vi glæder os - hjælp os med at gøre det muligt", lyder den klare opfordring.

fdue


KONTAKT OS

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?