25. oktober 2020
Det nye hold for SF til kommunalvalget 16. november 2021 er fra venstre: Tina Messaoudi, Vivi Nør Jacobsen, Resul Kücükakin, som alle tre stiller op, Leif Pedersen og Mehmet Kücükakin som har valgt ikke at genopstille og Birgit Hauer, som stiller op.
Det nye hold for SF til kommunalvalget 16. november 2021 er fra venstre: Tina Messaoudi, Vivi Nør Jacobsen, Resul Kücükakin, som alle tre stiller op, Leif Pedersen og Mehmet Kücükakin som har valgt ikke at genopstille og Birgit Hauer, som stiller op.
Foto: SF Albertslund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frontfigurer genopstiller ikke: SF sætter nyt hold til Kommunalvalget ’21

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frontfigurer genopstiller ikke: SF sætter nyt hold til Kommunalvalget ’21

Vivi Nør Jacobsen er ny spidskandidat for SF Albertslund på et hold der består af både nye og kendte ansigter

Albertslund Posten - 23. september 2020 kl. 10:56
Af Jørgen Brieghel

SF Albertslund har sit hold på fire kandidater, der melder sig klar til at indtage sæderne i Kommunalbestyrelsen. Spidskandidat er Vivi Nør Jacobsen. De to nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen Leif Pedersen og Mehmet Kücükakin har valgt ikke at genopstille, men vil fortsat være aktive i SF.
Sammenhold og lyst til at præge byen, er de ord, den nye spidskandidat Vivi Nør Jacobsen sætter på det team, der står i spidsen for SF Albertslund frem til valget om godt et års tid.
”Vi vil bruge tiden indtil valgdagen på at komme ud til albertslunderne og gøre vores politik og ansigter kendte, så vælgerne ved hvad vi står for, og hvem vi er”, siger Vivi Nør Jacobsen.
Hun har vikarieret i Kommunalbestyrelsen flere gange og er netop nu aktiv vikar frem til 8. oktober, fordi Leif Pedersen har haft orlov. Vivi Nør Jacobsen er bl.a. også kendt som talsperson for borgergruppen ”Bevar Vestskoven”. Hun er aktiv i debatter om velfærd, lighed og bedre plads til den vilde natur.

Forbliver aktive

Ved de seneste fire kommunalvalg, er Leif Pedersen og Mehmet Kücükakin blevet valgt til kommunalbestyrelsen. Nu ser de frem til at indtage en rolle, der er mere tilbagetrukket, men vil begge forblive aktive.
”SF er og bliver et team-parti, hvor aktive medlemmer i fællesskab præger hvordan, vi tager stilling til dagsordner, laver forslag og involverer os som parti i Albertslund. Og jeg forbliver del af det team”, siger Leif Pedersen.
Han begrunder sit valg om ikke at genopstille med lysten til at lave andet og mere end politik:
”Jeg har været aktiv i kommunalbestyrelsen i mere end 15 år og brugt mange timer, mange aftener og mange weekender på det, fordi det giver mening. For mig er det dog nu blevet tid til også at lave andre ting, og skrue ned for politik”, konstaterer Leif Pedersen.

Ud i civilsamfundet

Mehmet Kücükakin begrunder sin beslutning:
”Jeg har været viceborgmester og været engageret i politik i en årrække og er i fuld gang med min fjerde valgperiode. Jeg er ikke træt af politik, men jeg vil gerne involvere mig mere i civilsamfundet igen, og synes at det er et godt tidspunkt for mig, at træde tilbage fra kommunalpolitikken. Jeg forbliver aktiv i SF, men bare på andre måder”, siger han.

Det nye hold kandidater

Det nye hold består af Resul Kücükakin, Birgit Hauer og Tina Andersen Messaoudi og Vivi Nør Jacobsen.
Birgit Hauer er kendt af mange som formand for Sundhedsrådet, og hun sad også i Kommunalbestyrelsen for SF i perioden 2010-2013. Vivi er pt. suppleant for SF til kommunalbestyrelsen.
Tina Messaoudi er bestyrelsesmedlem i SF Albertslund og chef for frivilligcentret i Herlev.
Resul er vokset op i Albertslund, nu familiefar og skolelærer.
Om deres målsætning i forbundelse med kommunalvalget, siger de fire:
”I Albertslund skal vi blive bedre til at bygge bro mellem kommunens arbejde og det frivillige arbejde, der gøres i foreninger og andre steder. Det vil jeg gerne styrke – ikke mindst for at styrke den sociale indsats for at flere føler sig som del af et fællesskab”, siger Tina Messaoudi.
”Sundhed og tryghed skal ikke kun være for de stærke. Vi skal finde løsninger, så ulighed i sundhed ikke fortsat stiger. Kommunens sikkerhedsnet skal gribe alle, hvad enten man er kronisk syg, arbejdsløs eller på anden måde har brug for hjælp”, understreger Birgit Hauer.
”Skolerne i Albertslund bliver målt og vejet i en kvalitetsrapport med års mellemrum, men der er ikke nok kvalitet i skolerne, og der kommer der heller ikke af at vi måler dem. Der skal handling til. Jeg vil arbejde for en skole med fokus på trivsel for både lærere og elever, så fagligheden kan få en sund grobund”, siger Resul Kücükakin.
”Vi er et stærkt team og vi ved, at vi har Leif og Mehmets opbakning, så vi glæder os til valgdagen den 16. november 2021. Indtil da vil vi knokle for at gøre os fortjent til albertslundernes stemmer”, slutter Vivi Nør Jacobsen.


KONTAKT OS

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?