1. august 2021
Phlake er blandt dem, der med video-hilsen graturer Forbrændingen med de 25 år. Her fra et besøg på stedet i 2016. Arkivfoto.
Phlake er blandt dem, der med video-hilsen graturer Forbrændingen med de 25 år. Her fra et besøg på stedet i 2016. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbrændingen 25 år: 'Hele året er en fest'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbrændingen 25 år: 'Hele året er en fest'

På grund af Corona bliver der ikke én stor jubilæumsfest, men flere arrangementer. Kendte sender video-hilsener til spillestedet

Albertslund Posten - 16. juni 2021 kl. 06:28
Af Finn Due Larsen

Der bliver ikke tale om én stor jubilæumsfest i år for Forbrændingen.

arrow Læs også: Forbrændingen 25 år: Sådan begyndte det

Corona-restriktionerne har gjort, at man griber 25-året an på en lidt anden måde.

Det forklarer Troels Kjeldgaard, marketing- og PR-medarbejder for Forbrændingen.

"Vi spreder i stedet det hele lidt ud, med forskellige arrangementer henover jubilæumsåret. Man kan sige, at hele året er en fest for os", siger han.

Derfor har man skruet op for budgettet for at få nogle store navne til at give koncert henover 2021. Som for eksempel D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Anne Linnet og Suspekt.

Sidstnævnte runder jubilæumsåret af til december, med en koncert der er udsolgt forlængst.

Phlake og Lykketoft

Men jubilæet markeres også ved en række video-hilsener til Forbrændingen. Fra kendte musikere, politikere og andre, hilsener der er lagt ud på spillestedets Facebook-side.

"Kæmpe stort til lykke med de 25 år. Det har været nogle fantastiske år. Vi var og spille til jeres 20-års jubilæum, og det kunne være fedt også ved 25, men det må være en anden god gang. Forhåbentlig i snarest mulig fremtid", lyder det fra Phlake, der som bekendt også har sine rødder i Albertslund.

"Hjerteligt til lykke med 25 års virke, med masser af musik og andet. Forbrændingen er en del af det spændende, multikulturelle miljø som Albertslund har været i mange år. Jeg har oplevet det gennem 30 år", siger Mogens Lykketoft, tidligere udenrigsminister og formand for Folketinget, der er "æresmedlem nummer 1 i Forbrændingen".

Borgmester Steen Christiansen roser ildsjælene på stedet, der har "hjulpet til at I er en af de mest anerkendte spillesteder på Sjælland", siger han, og slår fast:

"Det er Albertslund blevet kendt for, og det skal I have tak for."

Der vil senere komme endnu flere video-hilsener til Forbrændingen, fortæller Troels Kjeldgaard.


KONTAKT OS

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?