23. oktober 2021
Tue Sanderhage er glad, men ikke overrasket over udviklingen. Pressefoto
Tue Sanderhage er glad, men ikke overrasket over udviklingen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere vil have plads til familielivet samtidig med studierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere vil have plads til familielivet samtidig med studierne

Vestegnen HF & VUC oplever i denne sommer en stor stigning i tilmeldingerne til deres online-fag. Det er et udtryk for et ønske om uddannelse, hvor der er plads til job, familie og fritid ved siden af.

Opdateret 03. juni 2020 kl. 10:07
Albertslund Posten - 06. august 2019 kl. 09:16

uddannelse Der findes mange forskellige typer af uddannelse og flere forskellige måder at tage dem på. Lige nu oplever Vestegnen HF & VUC en 33% stigning i antallet af tilmeldinger til online-fag sammenlignet med sommeren 2018.

Ved at tilmelde sig online-fag kan kursister læse fagene hjemmefra med tæt støtte og vejledning fra en faglærer.

Læringen foregår med en ny moderne digital platform som omdrejningspunkt, der understøtter kursisternes læring og udbytte.

Muligheden for at tage fag online tiltrækker alle typer af kursister og kursister fra hele landet. Jakob Birkebæk er 45 år og bor til daglig i Randers, men har valgt at tage en række fag hos Vestegen HF & VUC online.

"For mig betyder fleksibiliteten alt. Jeg kan studere, men samtidig passe mit job som selvstændig erhvervsdrivende og være alenefar."

Ikke alle kursister ønsker at tager alle deres fag online. Studievejlederne på Vestegnen HF & VUC fortæller, at mange stadig vælger at kombinere onlineundervisning med traditionel undervisning i klasser. På den måde opnås en fin balance mellem det ultrafleksible og det sociale, som også er en af de værdier skolen vægter højt ift. kursisternes trivsel.

Direktør Tue Sanderhage er glad, men ikke overrasket over udviklingen:

"Vi har i foråret igangsat en ny strategi, hvor vi har fokus på det voksne, fleksible og digitale VUC. Og her er det netop meningen, at kursisten med gode råd fra vores studievejledere får sammensat et uddannelsesforløb, der passer til deres liv og deres niveau. Det er denne profil, som vores nye kursister nu giver os positiv respons på ved at søge netop os. Vi glæder os til at tage imod dem fra 19. august".

"Vi er i toppen i Danmark når det kommer til at løfte vores kursisters niveau på HF, og vi er sikre på, at kombinationen af de individuelt uddannelsesplaner, de stærke fællesskaber og at vi er i front med den digitale udvikling skaber et studie for vores kursister, der lever op til vores motto: Dit liv - din uddannelse!"

Onlinefagene kan man begynde på, når man har lyst, og der er altid plads. Der er også stadig plads på de traditionelle hold med klasseundervisning, hvor undervisningen begynder i løbet af august, lyder meldingen fra Vestegnens HF & VUC.


KONTAKT OS

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?