4. juni 2020
Forfatteren til bogen "Kammeratskab knytter bånd" John Bødker og HIC's formand Søren Burchall viser stolt det flotte værk frem.
Forfatteren til bogen "Kammeratskab knytter bånd" John Bødker og HIC's formand Søren Burchall viser stolt det flotte værk frem.
Foto: Rasmus Petersen RBP@ALBERTSLUND.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fejrede 100 års jubilæum i stilhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fejrede 100 års jubilæum i stilhed

Corona-restriktioner har lagt en effektiv stopper for mange af de planer HIC havde i forbindelse med fødselsdagen

Opdateret 18. maj 2020 kl. 09:49
Albertslund Posten - 18. maj 2020 kl. 09:17
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 14. maj kunne HIC fejre 100 året for sin stiftelse. I fire år har bestyrelsen arbejdet med masser af tiltag der skulle løbe af staben i jubilæumsåret. Stort anlagt reception og fest, kampe mod Brøndbys superliga hold og oldboyslandsholdet med tilkendegivelse af flere kendte navne. Men Covid-19 fik sat en ordentlig takling ind på arrangementerne og alt blev aflyst.

På jubilæumsdagen kunne HIC til gengæld præsentere en jubilæumsbog, skrevet af John Bødker med stor hjælp fra HIC'ere og borgere i byen. Dette værk beskriver fint HIC's kampe på og udenfor banen. Masser af billeder og anekdoter En bog alle kan læse og blive klogere på lokalmiljøet og måske få et lille smil på læben.

HIC har valgt at give bogen gratis og den vil blive uddelt i udvalgte områder. Hvis man ikke bor i nedenstående område, kan man hente en jubilæumsbog i klubben, på Albertslund Postens kontor, Kvickly Albertslund, Albertslund Center slagter Karl Johan fra den 15 maj og fra den 10 juni hos Lokalhistorisk Samling på Egelundsvej.

I den kommende måned vil bogen blive uddelt i følgende områder: Herstedøster, Herstedøster Villaby, Røde Vejrmølle parken, Elmehusene, Stadionparken, Platanparken, Grundejerforeningen Poppelhusene, Den østrigske Villaby, Trippendalsparken, Snebærhaven, Enebærhaven, Blomsterkrogen, Godthåbsparken, Damgårdsarealet (Gårdene, Buerne og vængerne), Alberts Have, Tornegårdsvej og Gamle landevej (2620).

Se mere på hic.dk og Facebook


KONTAKT OS

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?