23. januar 2021
Der var glæde i firmaet over prisen. Fra v. Gritt og Poul Corfitsen, sammen med borgmester Steen Christiansen (Soc.) og formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, Lars Gravgaard Hansen (Kons.). Foto: brie.
gallery icon

Se billedserie

Der var glæde i firmaet over prisen. Fra v. Gritt og Poul Corfitsen, sammen med borgmester Steen Christiansen (Soc.) og formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, Lars Gravgaard Hansen (Kons.). Foto: brie.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Condi ApS hædret for at være rummelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Condi ApS hædret for at være rummelig

Firma blev belønnet med årets Virksomhedspris

Opdateret 03. juni 2020 kl. 10:10
Albertslund Posten - 24. maj 2019 kl. 09:13
Af Finn Due Larsen

Hæder Hos Condi ApS er man gode til at tage ledige i flexjob og praktik, og dermed give mange af de borgere, der ellers ville have haft svært ved at finde vej ud på arbejdsmarkedet, en ny chance.

Med den begrundelse har firmaet på Roskildevej fået overrakt årets Virksomhedspris. En pris, der hvert år uddeles til en rummelig arbejdsplads.

Torsdag eftermiddag var der stort rykind i firmaet, der er en grossistvirksomhed, som siden 1958 har leveret konditorvarer og køkkenredskaber til bagere og restauranter, blandt andet kendte steder som Hotel d'Angleterre, Noma og La Glace.

Repræsentanter fra kommunen - heriblandt borgmesteren, kommunaldirektøren og formanden for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget - var mødt frem for at hylde firmaets indsats.

I sin tale fremhævede borgmester Steen Christiansen, at Condi ApS i 2018 for eksempel har givet elevplads til en ung mand med ADHD, ansat en flexjobber i 10-25 timer om ugen og en ung mand med OCD i praktik i et 13 ugers forløb.

"Condi ApS viser med sin rummelighed og sociale ansvarlighed et samfundsansvar, som kan inspirere andre virksomheder. Med passende arbejdsopgaver, god støtte og indsigt - og ikke mindst et godt kollegialt samvær åbner virksomheden døren for mange af de borgere, der ellers ville have haft svært ved at finde vej ud på arbejdsmarkedet", sagde Steen Christiansen, og fortsatte:

"Det er vigtigt i et samfundsperspektiv. Det er vigtigt for rigtig mange mennesker. For mennesker, der for eksempel kæmper med ADHD eller OCD kan det være uvurderligt at få tilknytning til en arbejdsplads. Tak fordi I åbner for den mulighed for en række mennesker."

Herefter blev direktør for Condi ApS, Poul Corfitsen, kaldt op. Han modtog under taktfaste klapsalaver prisen, som består af et diplom, 10.000 kroner til initiativer for de ansatte, billeder af Albertslund-kunstneren Billy Sjur Ohlsen og en stor buket blomster.

Poul Corfitsen, der driver firmaet sammen med sin kone, Gritt Corfitsen, takkede for prisen:

"Den betyder utroligt meget for os."

Herefter indbød direktøren til et lækkert buffetbord, med alt hvad hjertet kunne begære.

Condi ApS har 24 ansatte, og det er et familieejet firma, drevet af Poul Corfitsen og hans hustru, Gritt Corfitsen. Det var Gritt Corfitsens farfar, der grundlagde firmaet i 1958.


KONTAKT OS

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?