24. september 2020
Borgmesteren på tur i omrdet sammen med leder af ejendomskontoret, Michael Sørensen og Kirsten Mogensen, som har boet i området fra starten og Anita Kallesøe, som er formand for afdelingsbestyrelsen Bæk- og Fosgården.
gallery icon

Se billedserie

Borgmesteren på tur i omrdet sammen med leder af ejendomskontoret, Michael Sørensen og Kirsten Mogensen, som har boet i området fra starten og Anita Kallesøe, som er formand for afdelingsbestyrelsen Bæk- og Fosgården.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmesteren ud i byen for at få nye perspektiver på tingene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesteren ud i byen for at få nye perspektiver på tingene

Borgmesterkontoret rykkede til Albertslund Nord. Det blev til guidet tur i området og åbent borgmesterkontor i caféen

Albertslund Posten - 25. januar 2020 kl. 06:52
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere gange om året rykker borgmester Steen Christiansen sit kontor ud i byen, for at komme tæt på borgernes hverdag og snakke med borgere og medarbejdere dér, hvor de lever. Han har tidligere flyttet sit borgmesterkontor ud i byen i Børnehuset Roholmhaven og på Albertslund Bibliotek.
Torsdag den 23. januar rykkede borgmesterkontoret til Albertslund Nord. Her begyndte besøget med en gåtur i området. Det blev til en guidet tur sammen med leder af ejendomskontoret, Michael Sørensen og Kirsten Mogensen, som har boet i området fra starten og Anita Kallesøe, som er formand for afdelingsbestyrelsen Bæk- og Fosgården. De fortalte lidt om, hvad der rører sig i området.
Sidst på eftermiddagen var der åbent borgmesterkontor i boligområdets Café Rødhætten. Her havde ildsjæle fra området lavet kager, som de besøgende blev budt på. En del beboere dukkede op og fik en kop kaffe og en snak med borgmesteren.

Glade for Nord

”Det var dejligt at høre, at beboerne er glade for at bo i området, og føler at det er trygt og roligt. Det var både min oplevelse fra min gåtur i området og gode snakke i det åbne borgmesterkontor i Cafe Rødhætten efterfølgende”, siger Steen Christiansen. ”Der fik vi også vendt cykling i centret, pensionistrabat til svømning - og Movias nye pensionistkort (som nu er trukket tilbage, red.). Det er lige det, som det handler om, når jeg flytter kontoret ud – at møde borgere dér, hvor de lever og bor i byen og få nye perspektiver på tingene”


KONTAKT OS

Har debatten om sexisme taget overhånd?