17. januar 2021
?Vi er vilde med seje børn, og vi ved at der er masser af gode og skønne børn i kommunen, så klø på med de gode gerninger?, lyder det fra Albertslund Bibliotek. Det kunen f.eks. være at læse en historie op for sin lillebror. Foto: Arkivfoto
?Vi er vilde med seje børn, og vi ved at der er masser af gode og skønne børn i kommunen, så klø på med de gode gerninger?, lyder det fra Albertslund Bibliotek. Det kunen f.eks. være at læse en historie op for sin lillebror. Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biblioteket vil have Albertslund-børn til at gøre gode gerninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biblioteket vil have Albertslund-børn til at gøre gode gerninger

Albertslund Bibliotek er med, når DR Ramasjang frem til 6. februar opfordrer alle børn i Danmark til at gøre en god gerning - og hjælper børn i Syrien

Albertslund Posten - 12. januar 2021 kl. 10:46
Af Jørgen Brieghel

Albertslund Bibliotek sammen med biblioteker landet over inviterer alle børn til at gøre en forskel der, hvor de er. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og hver en god gerning tæller.

Hjælp en ven når med støvlerne driller i børnehaven, gå ud med skraldespanden derhjemme, lav en tegning til dine bedsteforældre eller læs en bog højt for dine søskende - der er masser af muligheder for at lave gode gerninger der glæder - og de glæder dobbelt, da hver gerning veksles til 20 kr. til børn i Syrien.

Novo Nordisk Fonden giver 20 kr. til Danmarks Indsamling for hver god gerning et barn gør.

Biblioteket er det sted, man normalt kan komme forbi og registrere sine gode gerninger og få udleveret et Godhedsbevis, men det kan Imandesværre ikke i år pga. covid-19-restriktioner.

I år vil man derfor kunne registrere de gode gerninger digitalt på dr.dk/godegerninger.

Her kan man vælge at vedhæfte et foto eller en video, samt printe et diplom/Godhedsbevis.

Man kan også sende sine gode gerninger i en mail til boerbib@albertslundbib.dk, så sender biblioteket antallet videre til DR og Danmarks Indsamlingen.

Hvis man har en god historie i forbindelse med sin udførelse af gode gerninger, må man gerne dele den med biblioteket.

"Vi er vilde med seje børn, og vi ved at der er masser af gode og skønne børn i kommunen, så klø på med de gode gerninger", lyder det fra Lene Kaalund, Albertslund Bibliotek.

"Albertslund Børnebibliotek ønsker jer alle en god indsamling, og håber at der er mange børn, som har lyst til at være med", siger hun.


KONTAKT OS

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?