30. juli 2021
Nikita Frandsen er her i gang i køkkenet i huset i Mosede. Fremover vil hun tænke endnu mere over, hvad kosten består af, når hun deltager i sundhedskampagnen 60dage.dk. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Nikita Frandsen er her i gang i køkkenet i huset i Mosede. Fremover vil hun tænke endnu mere over, hvad kosten består af, når hun deltager i sundhedskampagnen 60dage.dk. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik du læst: Kolleger holder hinanden til ilden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik du læst: Kolleger holder hinanden til ilden
60dage - 17. januar 2017 kl. 10:21
Af Jørgen Hansen

En kvinde i Mosede glæder sig i denne tid. Den 30-årige sygeplejerske Nikita Frandsen har længe set hen til, at sundhedskampagnen 60dage.dk starter 23. januar.

arrow Læs også: Tredobbelt OL-guldvinder giver sunde råd

- Det var en kollega, der blev opmærksom på kampagnen, og vi er en del kolleger, som har dannet et hold og glæder os til at komme i gang, siger Nikita Frandsen i hjemmet i Mosede.

- Vi regner med, at vi ved at være et hold kan støtte hinanden og holde hinanden til ilden.

Nikita Frandsen har tidligere dyrket meget sport, især håndbold, hvor hun spillede i Greve og Albertslund i 2. division.

- Efter at jeg blev sygeplejerske i 2009, blev det ikke til helt så meget. Og ja, så blev jeg gravid, fik børn, og der er kommet meget familieliv, som der også skal være tid til, siger Nikita Frandsen, som tilføjer:

- Ved at deltage i sundhedskampagnen håber jeg at blive sundere og få lige så meget energi, som da jeg tidligere var aktiv idrætsudøver. Der er nok omkring 30 på den afdeling, hvor jeg er, og vi er vist fire-fem kolleger, som foreløbig har meldt os til. Der er mange fristelser, for der er altid kage til kaffen, men nu kan vi sammen holde os til ilden, så der ikke bliver spist helt så mange kager.

Nikita Frandsen vil også gerne være et forbillede for sine børn.

- Jeg håber med en øget energi at kunne blive mere aktiv, så vi ikke hele tiden sidder og ser tv, siger Nikita Frandsen.

Hun glæder sig nu til at leve sundt og få øget energi ved at deltage i 60 dage dk, som lokalavisen Sydkysten, der er en del af Sjællandske Medier, er medarrangør af.

arrow Investér 60 dage i din sundhed
27. december 2017 kl. 15:28 Opdateret: kl. 15:28
arrow Fik du læst: Det lange, seje træk
10. april 2017 kl. 05:06 Opdateret: kl. 11:15
arrow Fik du læst: Heidi nåede sit mål
07. april 2017 kl. 18:16 Opdateret: kl. 09:18
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?