25. september 2021
Målet er nået, de gode vaner lader til at fortsætte, og andre har også lagt mærke til, at Torben Hoffmanns indsats har båret frugt. Foto: Kim Rasmussen
Målet er nået, de gode vaner lader til at fortsætte, og andre har også lagt mærke til, at Torben Hoffmanns indsats har båret frugt. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik du læst: Det lange, seje træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik du læst: Det lange, seje træk
60dage - 10. april 2017 kl. 05:06
Af Petter Becker-Jostes

Det store spørgsmål, som man naturligt stiller sig selv efter at have deltaget i en sundhedskampagne som 60dage.dk, er: Hvad har man fået ud af det - hvis overhovedet?

arrow Læs også: Vil have fat i sofakrigerne

Når formanden for GreveSolrødErhverv, Torben Hoffmann, stiller sig selv spørgsmålet, er svaret tydeligt: Kampagnen har været med til at hjælpe ham med de sunde vaner.

- Det med, at man skal rapportere, og at vi har været fem deltagere i GreveSolrødErhverv, som har prikket til hinanden, har uden tvivl hjulpet med at nå målet om at smide de seks kilo, siger Torben Hoffmann, som også tilføjer, at 60 dage er lang tid.

- Og det er også det lange, seje træk, der skal til.

Han begyndte faktisk allerede at ændre sine vaner i ugen inden kickoff på 60dage.dk, og nu, hvor der er gået nogle uger, siden kampagnen sluttede, prøver han stadig at holde fast i de gode vaner. Indtil videre med rimeligt held. Han går stadig tur de fleste dage, og den "satans rødvin," som han siger, blev også skåret væk under kampagnen. Nu drikker han dog gerne et glas i weekenden. Han ved dog godt, at det er motionen og kostomlægningen, der er centrale, hvis man vil tabe sig.

I løbet af kampagnen har han nået målet om at tabe omtrent seks kilo, og fremover handler det om at fortsætte de gode vaner.

- Målet er at bibeholde den vægt, jeg har opnået. Måske tabe mig et til to kilo, men så skal jeg heller ikke længere ned, så tror jeg, jeg bliver for tynd. Nu fungerer jeg godt. Jeg er mobil og let til bens og kan gå langt og i et højt tempo, siger erhvervsformanden.

Der er også folk, der har bemærket, at han har tabt sig.

- Mit ansigt er blevet mere markeret. Folk siger "jamen Torben, du har tabt dig, man kan virkelig se det." Og det er positivt ment, siger han.

Målet er nået, de gode vaner lader til at fortsætte, og andre har også lagt mærke til, at Torben Hoffmanns indsats har båret frugt. Spørgsmålet er, om det vil vare ved, eller om han er bange for at falde tilbage i de dårlige vaner, hvor det "flydende fedt," som han også kalder alkoholen, igen vinder indpas i dagligdagen.

- Nej, jeg er ikke bange for at falde tilbage. Jeg begyndte en uge inden kampagnen, og nu er der gået to uger, siden den sluttede, siger Torben Hoffmann, som godt kunne forestille sig at være med igen næste år.

- Jeg kunne i det hele taget godt finde på at agitere for at få flere med. Det er uomtvisteligt en god sag. siger Torben Hoffmann.

arrow Tredobbelt OL-guldvinder giver sunde råd
03. januar 2018 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
arrow Få en sund start på året: Nu kan du tilmelde dig 60dage.dk
02. januar 2018 kl. 20:19 Opdateret: kl. 20:12
arrow Investér 60 dage i din sundhed
27. december 2017 kl. 15:28 Opdateret: kl. 15:28
Stemmer du til kommunalvalget i år?