27. juni 2017
Nu er der kommet en mærkning, der fortæller at man går ind for at reducere madspild og øge genanvendelse.
Nu er der kommet en mærkning, der fortæller at man går ind for at reducere madspild og øge genanvendelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Madspild og genanvendelse på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madspild og genanvendelse på dagsordenen

Nyt pilotprojekt sætter fokus på madspild og genanvendelse.

Ringsted - 03. juli 2014 kl. 16:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

REFOOD-mærket, er en certificering til restauranter, hoteller, kantiner og andre fødevareproducenter, som vil gøre en ekstra indsats for at stoppe madspild og støtte genanvendelsen.

Bag certificeringen står Danmarks største frivillige bevægelse mod madspild, Stop Spild Af Mad, forskerparken Agro Business Park, erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer, leverandøren af fødevareløsninger Unilever Food Solutions og genanvendelsespartneren Daka ReFood, der indsamler og genanvender madaffald og brugt friturefedt til grøn energi.

REFOOD-mærket er netop blevet lanceret med det ambitiøse mål om at sætte madspild og genanvendelse på virksomhedernes og forbrugernes dagsorden, og målet er at få 10.000 medlemmer inden 2020. Medlemskabet er gratis, men det kræver, at man implementerer minimum tre madspildsreducerende initiativer samt har en ordning for genanvendelse af madaffald.

Læs mere i Ringsted Weekend

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk