8. oktober 2015
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AGF-helten Akharraz: Jeg er forvandlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF-helten Akharraz: Jeg er forvandlet
For få måneder siden var fodboldlivet svært for Osama Akharraz. Efter to mål søndag er billedet helt ændret.
Sport - 13. maj 2012 kl. 21:18
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Osama Akharraz var den store oplevelse og scorede to mål, da AGF søndag slog Brøndby. Og venstrekantspilleren lagde efter opgøret heller ikke skjul på, at han var ekstra opsat af, at han stod over for sin tidligere klub.

- Helt klart. Jeg ville vise både BIF og Peter Sørensen, at jeg var glad for, at han havde givet mig chancen. Kampen kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt. 5-1 mod min gamle klub, jeg lavede to mål, det siger vel alt, siger Osama Akharraz.

For få måneder siden var historierne mindre positive for Akharraz, da han skrev negativt om dommere på Twitter, blev sat af AGF's hold og var til samtale for disciplinære problemer med træner Peter Sørensen. Hvad har ændret sig?

- Jeg har vel bare koncentreret mig om at spille fodbold og taget mig sammen. Jeg er blevet bedre til at opføre mig ordentligt uden for banen. Det hele er blevet vendt, siger Osama Akharraz, der nød hvert sekund af opvisningen mod Brøndby.

- Det var en af de fedeste kampe, jeg har spillet for AGF. Og med en helt fantastisk kulisse - fansene gav os et løft.

Træner Peter Sørensen var enig.

- Han leverede det, vi ved, han har. Han er lynhurtig på fødderne og god til at få bolden med. Min vurdering var, at det ville Brøndby have svært ved at dæmme op for, og det lykkedes jo meget godt, siger Peter Sørensen.

Peter Sørensen beskrev de seneste måneders forløb og den disciplinære samtale med Akharraz på følgende vis:

- Jeg synes, han havde været uengageret så længe, at jeg var godt og grundigt træt af det. Han afveg markant fra vores træningskultur, og den måde, vi opfører os på. Derfor var det nødvendigt at tage en alvorlig samtale med ham.

- Og nu er det så hans og ikke min fortjeneste, at han har valgt at folde sit talent ud og være velforberedt til træning og kamp, så han kan få succes med det, han er så fantastisk dygtig til, siger Peter Sørensen.
arrow Makienok om BIF-nedtur: Lang tur hjem
13. maj 2012 kl. 21:59 Opdateret: kl. 22:01
arrow AGF-træner: Det var sæsonens bedste kamp
13. maj 2012 kl. 21:43 Opdateret: kl. 21:45

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk