5. oktober 2015
Borgmester Ole Bondo Christensen (S) takkede og mindedes i sin 1. maj tale dem, der kæmpede for at udvikle det demokrati og den velfærd, vi nyder godt af.
Borgmester Ole Bondo Christensen (S) takkede og mindedes i sin 1. maj tale dem, der kæmpede for at udvikle det demokrati og den velfærd, vi nyder godt af.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1. maj: Grund til taknemmelighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. maj: Grund til taknemmelighed
Furesø - 02. maj 2012 kl. 10:46
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Værløse: Borgmester Ole Bondo Christensen (S) var sammen med forsvarsminister Nick Hækkerup (S) på stikkerne 1. maj, blandt andet med en tale ved Værløse Bio fra morgenstunden. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- På en lys og rar 1. maj her i 2012 i Værløse er der grund til i taknemmelighed at mindes de, der kæmpede for at udvikle det demokrati og den velfærd, som vi nyder godt af. Og takke de, som tog de nødvendige kampe under vilkår, der var langt vanskeligere, end dem vi kender i dag, sagde borgmesteren blandt andet.

Han roste Nick Hækkerup for udfordre konventionerne og insistere på, at stillingen som forsvarschef skulle slås op.

Den økonomiske krise fik også et par ord med på vejen i Ole Bondo Christensens tale.

- Vi kan ikke bare spare os ud af krisen. Danmark har fået en ny regering på det helt rigtige tidspunkt. En regering, som kan bruge krisen til et nødvendigt servicetjek af velfærdssamfundet. For hvem skulle være bedre til det, end de partier, der i sidste århundrede tid var arkitekterne bag. Udgangspunktet for omstillingen må være kerneværdier som: Solidaritet, fællesskab, ansvarlighed, hensyn til naturen og de kommende generationer, ret og pligt, bemærkede borgmesteren.

På den mere lokale front bemærkede han, at Furesø Kommune har skudt en visionsproces i gang under underskriften: "Vi finder løsninger sammen", hvor man i byrådets udkast til debat kan læse, at Furesø vil være blandt de mest attraktive

bosætningskommuner i hovedstadsområdet.

- Det er altid noget særligt her i Værløse, fordi jeg kender mange af dem så godt. Men det er også anderledes nu, fordi jeg ikke har tid til at tale så meget med dem, nu hvor jeg er blevet minister og har et stramt program, sagde Nick Hækkerup blandt andet.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk