7. oktober 2015
Det var her, at fire unge mænd lørdag kørte galt. Siden har flere kritiseret deres høje fart.
Det var her, at fire unge mænd lørdag kørte galt. Siden har flere kritiseret deres høje fart.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor forfærdet over kritik af dræbte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor forfærdet over kritik af dræbte
Opdateret 03. marts 2012 kl. 13:03
Roskilde - 28. februar 2012 kl. 14:54
Af Helle Eriksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Det er kun tre dage siden, at fire unge mænd mistede livet på Køgevej i en alvorlig trafikulykke. Lige nu er fire familier ramt af den største sorg, men på internetsiden Facebook er folk allerede begyndt at fordømme den høje fart, som drengene formentligt har kørt med.

- Hvordan kan man sige sådan noget? Jeg bliver rigtig vred og ked af det, når jeg hører sådan noget. Der er jo ingen, der gør sådan noget her forsætligt, og man skal altså huske, at der sidder fire familier med kæmpe sorg og kæmpe savn. De har ikke behov for den slags. Folk er så hurtige til at dømme. Det må være nogen, som ikke selv har prøvet at miste, siger Lisbeth Lindstrøm Broström.

Hun bor i Vindinge og mistede selv en søn for næsten tre år siden. Han blev kun 13 år og døde, efter at han pludselig var faldet om til håndboldtræning i Roskilde.

Kort tid efter oprettede en ven en mindeside for Frederik Broström på Facebook, og det samme har nogle venner gjort for de fire, der døde i weekenden. Tanken med siden er, at venner, familie, bekendte og andre kan få afløb for deres sorg, men nogle er også kommet kommentarer fra folk, som bebrejder drengene den høje fart og mener, de selv er ude om det.

- Der kommer noget i det her, som vi ikke havde. Der var jo en, der kørte bilen her, og spørgsmålet om skyld vil dukke op, og nogle vil have nogle aggressioner, de skal ud med. Jeg kan lige se det for mig, og jeg kan slet ikke have det. Jeg tænker så meget på familierne og håber, at de negative kommentarer kan blive manet til jorden, siger Lisbeth Lindstrøm Broström til DAGBLADET Roskilde.
arrow Far: Her tog du en for tidligt, Gud
03. marts 2012 kl. 15:04 Opdateret: kl. 14:16
arrow Sorg: Blomsterhandleren har prøvet det selv
03. marts 2012 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:31
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk