23. august 2017
Amerikanske Michelle Holloway og Brittany Collet blev tirsdag præsenteret som nye profiler i Vordingborg Volleyball Klub, der satser på at rykke om i landets bedste række.
Amerikanske Michelle Holloway og Brittany Collet blev tirsdag præsenteret som nye profiler i Vordingborg Volleyball Klub, der satser på at rykke om i landets bedste række.
Foto: Hans Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil dominere dansk volleyball

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil dominere dansk volleyball
Sport - 02. september 2009 kl. 10:09
Af Hans Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
VOLLEYBALL: Efter en yderst succesrig sæson rykkede Vordingborgs kvinder i sidste sæson op i 1. division, men her stopper klubbens ambitioner langt fra.

- Vi vil ikke bare rykke op i Elitedivisionen. Vi vil være nogle, man regner med og frygter, forklarer Jens Olesen fra Vordingborg Volleyball Klubs eliteudvalg.

I jagten på at indfri den ambitiøse målsætning kunne klubben tirsdag præsentere en ny hovedsponsor, som samtidig har gjort det muligt for klubben af hente to udenlandske profiler.

- Vi føler, at volleyballklubben passer til vores ambitioner. Det er en lille klub, som er på vej frem, lige som os selv. Samtidig er det en klub, hvor alle arbejder for hinanden, og den form for holdånd, føler jeg, passer meget godt med vores virksomhed, fortæller Kim Arvid Nielsen, nordisk direktør for Basilea Pharmaceuticals, der ikke ønsker at fortælle om sponsoratets størrelse, udover at det er af et års varighed.

Sjælandske erfarer dog, at der er tale om et større sekscifret beløb.
De første professionelle
Nogle af de penge har klubben brugt på at hente de to amerikanske spillere Brittany Collet og Michelle Holloway på etårige kontrakter.

- Jeg har utrolig store forventninger til de nye spillere. Dels kan de løfte holdets niveau rent spillemæssigt, men også på det mentale plan kan de give os meget. De ønsker at få succes med hud og hår og kan med deres energi bidrage med meget. Derudover er det vores plan, at de skal virke som rollemodeller for vores unge spillere, siger cheftræner Lars Engell.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk