18. oktober 2017
Tidligere skoleder på Klosternakkeskolen, Søren Peter Foldberg - nu midlertidig leder i Kastrup - overrækker her ved skolestart 2010 David Koch Christensen et flag, en kasket og et håndtryk.
gallery icon

Se billedserie

Tidligere skoleder på Klosternakkeskolen, Søren Peter Foldberg - nu midlertidig leder i Kastrup - overrækker her ved skolestart 2010 David Koch Christensen et flag, en kasket og et håndtryk.
Foto: Gitte Ganderup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny midlertidig skoleleder på Kastrup Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny midlertidig skoleleder på Kastrup Skole
Ugebladet Sydsjælland - 09. august 2011 kl. 14:46
Af Sebastian Alsing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
PRÆSTØ-VORDINGBORG: Eleverne på Kastrup Skole ved Vordingborg kommer til at kigge langt efter deres nu tidligere skoleleder, Annika Jensen, når sommerferien slutter den 15. august. 53-årige Søren Peter Foldberg vil fungere som vikar ind til en ny skoleleder bliver fundet, hvilket kan komme til at tage flere måneder. Derfor overlader han posten som skoleleder på Klosternakkeskolen i Præstø til Tine Elstrup Pejtersen, der bliver konstitueret skoleleder.

- Vi har ikke kunnet finde en fast skoleleder med det samme, da den tidligere skoleleder skiftede job meget hurtigt lige før ferien. Det tager lang tid at oprette en stillingsannonce og finde et godt match til skolen, så derfor er jeg trådt til. Når sådan en situation opstår, vil man jo gerne hjælpe, siger Søren Peter Foldberg.

Det er dog ikke helt nemt at være overgangsmand, når man pludseligt skal skifte skole.

- Jeg vil fortsætte i Annikas spor. Jeg har afstemt forventningerne med skolebestyrelsen og glæder mig til at samarbejde med resten af personalet.
Ingen forskel
Han mener ikke, at børnene kommer til at mærke en forskel i undervisningen, ligesom det heller ikke vil føre til nogen forandring på skolen.

- Jeg vil bestræbe mig på at være synlig for både elever og forældre, for det er vigtigt for mig, at de kan sætte et ansigt på personen, der driver deres skole. Forældrene har fået en mail fra mig over intranettet, og vi har allerede holdt et vellykket bestyrelsesmøde, siger Søren Peter Foldberg.

Søren Peter Foldberg har desuden en tale eller to i ærmet for de nye elever. Og selvom børnehaveklasserne knapt er trådt ind i livet, vil de også få en lille tale med på vejen.

- Jeg har tænkt mig at tage nogle LEGO-klodser med. Det ved de små elever, hvad er. For hvert klassetrin kommer man til at få større og større viden, mens man går på skolen. Lidt ligesom LEGO-klodser, bygger vi mere og mere på, og eleverne er selv ansvarlig for at bygge klodserne sammen, så de lærer mest muligt, mens de er hos os.

Annika Jensen tiltrådte forleden jobbet som skoleleder på Korskildeskolen i Brøderup, hvor hun sammen med bibliotekschefen kommer til at stå i spidsen for en renovering af skolen.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk