21. september 2017
Jens Nielsen fra Reersø Kro har stod succes med stegt flæsk med persillesovs mandage og tirsdage, og kalvesteg om søndagen. Foto: Charlotte Koefoed
Jens Nielsen fra Reersø Kro har stod succes med stegt flæsk med persillesovs mandage og tirsdage, og kalvesteg om søndagen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spis godt på Reersø Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spis godt på Reersø Kro
Ugebladet Vestsjælland - 23. marts 2017 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jens Nielsen på Reersø Kro gik og tænkte på, hvordan han skulle sætte lidt fut i nogle af de dage, hvor der var knap så travlt på den over 300 år gamle kro.

Stegt flæsk med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs hver mandage og tirsdage til en rund og billig pris og kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, kartofler, garniture og brun sovs om søndagen har nemlig givet pote.

- Vi har kørt det to søndage nu og første gang havde vi over 70 serveringer, søndagen efter lidt flere, storsmiler Jens Nielsen.

Han er glad for at gæsterne har taget godt imod det nye tiltag og at der nu er endnu mere liv i kroen.

Med påsken lige om hjørnet er Reersø Kro også leveringsdygtig i skønne påskeanretninger, som serveres ved bordet.

- Vi oplever at folk er meget glade for få anretningen serveret ved bordet. Det giver ro over måltidet, siger Jens Nielsen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk