24. juli 2017
Poul Ravnholdt får nogle helt nye rammer at drive restaurant i, når han efter planen åbner op for sæsonen fredag 19. maj.
gallery icon

Se billedserie

Poul Ravnholdt får nogle helt nye rammer at drive restaurant i, når han efter planen åbner op for sæsonen fredag 19. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ravnholdt klar til ny sæson i bådhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ravnholdt klar til ny sæson i bådhallen
Stevns - 14. maj 2017 kl. 06:36
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spisestedet Helt i Fisk skal igen i år skabe liv på fiskerihavnen i Rødvig. Håndværkere arbejder i disse dage på højtryk i den rustikke bådehal, hvor Poul Ravnholdt fra Hellested håber at byde de første gæster indenfor på fredag til en unik og familievenlig spiseoplevelse.

Han blev den tredje forpagter på tre år, da han åbnede sidste år, men han er også den første, der geneåbner efter at have prøvet kræfter med at skabe en levedygtig restaurant i den blå bådhal ved værftet på fiskerihavnen i Rødvig.

Søndag aften er der deadline på renoveringsopgaven. Så skal Poul Ravnholdt have udleveret nøglen, så han kan gå i gang med at indrette restauranten, inden den åbner fredag 19. maj.

- Nu kører vi efter den dato. Jeg er født optimist, og jeg tror på, at håndværkerne bliver færdige til den aftalte tid, selvom jeg da må indrømme, at det ser lidt uoverskueligt ud lige nu.

Sådan sagde forpagteren, da DAGBLADET talte med ham onsdag.

- Det bliver en helt anden restaurant med meget mere lysindfald og langt flere pladser med udsigt. Det er det, gæsterne efterspørger, og det kan vi nu tilbyde. Det forventer jeg mig meget af, siger han.

Desuden kommer der i år glasafskærmning på terrassen, så der bliver mere læ, og de udendørs områder således også kan bruges flere dagen end tidligere.

I år er der også nogle andre nye tiltag. Blandt andet er salget af is taget ind i hallen, hvor der bliver kombineret is- og brødudsalg fra en luge i væggen. Det sker derfra, hvor der sidste år blev udleveret take-away-mad. Og isen er i år Møn Is.

- Som noget nyt i år prøver vi med brødudsalg, hvor vi vil sælge morgenbrød, forklarer forpagteren.

Men ellers vil han også i år satse på fiske- og skaldyrsbuffet, som det bærende element i restauranten.

Læs mere i DAGBLADET Stevns lørdag

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk