Greve satte to føringer over styr

<p>To gange kom Greve foran på Birkerød Stadion, men i begge tilfælde kom hjemmeholdet hurtigt tilbage.Kampen var mindre end fem minutter gammel, da Casper Abildgaards pandebrask dirigerede et hjørnespark i mål til 0-1.Birkerød kom godt tilbage i en jævnbyrdig første halvleg. Efter 16 minutter udlignede Martin Drescher på hovedstød efter et godt indlæg fra Jonas Larsen, der var sit holds bedste denne dag.Efter pausen fik Greve lagt et pres mod Birkerød-målet, hvor Ovays Azizi flere gange reddede sit hold med resolut målmandsspil.Men han måtte overgive sig, da Greve satte et frispark hurtigt i gang. Bolden blev sendt ud til Jonathan Melchiorsen som fra højre side lagde et fladt indlæg til Jonas Skov, der scorede midt for mål.Greve havde knapt nok fået armene ned, inden Birkerøds ellers usynlige angriber Frederik Weibel. Han smuttede imellem en forsvarsspiller og målvogteren. Og fra en spids vinkel fik han udlignet til 1-1 efter 68 minutters spil.Greve pressede på for sejren, og havde chancerne til det, men Christian Lasson brændte en direktør lige foran målet, og Lasse Højer headede på overliggeren en halv meter fra målstregen.&amp;nbsp;Danmarksserien kreds 1Birkerød-Greve 2-2 (1-1)Mål: 0-1: Casper Abildgaard (5), 1-1: Martin Drescher (16), 1-2: Jonas Skov (66), 2-2: Frederik Weibel (68).Tilskuere: 153</p>