22. september 2017
Jørgen Pedersen leder som salgschef i BC Catering først og fremmest efter fødevarer de allernærmeste producenter. Foto: Kim Rasmussen
Jørgen Pedersen leder som salgschef i BC Catering først og fremmest efter fødevarer de allernærmeste producenter. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere lokal mad i 160 kommunale køkkener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere lokal mad i 160 kommunale køkkener
Roskilde - 17. august 2017 kl. 14:43
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det smitter af på de lokale fødevareproducenter, at Roskilde Kommune har valgt BC Catering som leverandør til sine 160 institutioner og køkkener.

Den lokale virksomhed vil så vidt muligt finde alle deres fødevarer inden for en radius af 30 kilometer. Det gavner det lokale erhvervsliv og ikke mindst klimaet.

I Roskilde Kommune er de glade for at få lokale varer, men BC Catering har ikke vundet udbuddet af den grund.

- Jo mere der kan komme lokalt, jo bedre. Det at det skal være lokalt, kan man ikke stille som ultimativt krav, men vi kan stille det som hensigtserklæringer, siger Steen Elhede, der er leder for Roskilde Kommunes indkøb.

Kommunen stiller derimod krav om 90 procent økologiske fødevarer, og her gælder det lokale princip i høj grad også.

- Vi kan også få økologisk honning fra Portugal, men det giver bare ikke mening, når vi kan få det fra Roskilde, siger salgschef Jørgen Pedersen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk