18. oktober 2017
David Dellagi udstiller værker i Sct Hans Kapel i Roskilde.
gallery icon

Se billedserie

David Dellagi udstiller værker i Sct Hans Kapel i Roskilde.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks udvalgte kunstudstillinger på Sjælland lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks udvalgte kunstudstillinger på Sjælland lige nu
Oplev - 21. april 2017 kl. 15:33
Af Julie Grothen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er blandt andet smukke landskabsmalerier, provokerende plakatkunst og uhyggeligt vellignende skulpturer på de sjællandske kunstmuseer netop nu.

arrow Læs også: Otte fede ting du kan opleve i weekenden
The Carnival

Kunstneren David Dellagi er inspirereret af karneval, cirkus, freak shows og cabaret. Det viser sig tydeligt i udstillingen af hans kulørte værker blandt andet med fortolkninger af motiver af Matisse og Picasso). Udstillingen kan ses til søndag den 23. april i KIKshh, Sct Hans Kapel, Bistrup Allé 36, 4000 Roskilde.

Lysets og farvens mester

På Sorø Kunstmuseum vises værker af maleren Theodor Philipsen, der både trækker tråde til guldalderens idyllisering og den franske impressionismes moderne lys og farvemættede maleri.Udstillingen vises til den 5. juni på Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø.

Show me the money!

Hvordan hænger penge, magt og forbrug sammen. Hvilke mekanismer sætter økonomier i gang. Museet for Samtidskunst i Roskilde viser udstillingen med værker af blandt andre danske Superflex og Astrid Myntekær. Kan ses til 6. august. Museet for Samtidskunst, Stændertorvet 3D, 4000 Roskilde.

Røde Mor - kampråb og grafik

Kunstnerkollektivet Røde Mor med blandt andre Troels Trier og havde ro i Vallekilde Højskoles frisind og fællesskab. Nu kan du se plakatkunst og anden grafik fra Røde Mor på Odsherreds Kunstmuseum, Rødhøj 11, 4550 Asnæs.

#Overflod

Heerup Museum viser i øjeblikket en udstilling dedikeret til overflødighedshornet i den elskede malers kunst. Udstillingen kan ses til den 5. juni på Heerup Museum, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Gys! Er den levende

Arken viser eksempler på hyperrealisme. Det er ikke for sarte sjæle, når kunstnere som Duane Hanson, Tony Matelli, Peter Land og Ron Mueck udstiller. Udstillingen vises til den 6. august på Arken, Skovvej 100, 2635 Ishøj.

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk