23. juli 2017
Jacob Christiansen er mand for alle typer brød.Foto: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Jacob Christiansen er mand for alle typer brød.Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jacob bager brødet - hver dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob bager brødet - hver dag
Odsherred - 15. juli 2017 kl. 11:46
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jacob Christiansen er den første bager hos Rørvig Fisk & Røgeri.

- Jeg er vild med det. Det er jo som at komme lidt hjem, siger han med et bredt smil og retter lidt på sin sorte jobskjorte, der klart signalerer hans fag: Han er bager.

Det var han ikke, da han som 13-årig var arbejdsdreng - det der i dag kaldes servicemedarbejder - hos Rørvig Fisk & Røgeri. Men også dengang var han fyldt med gå-på-mod og sans for at få tingene gjort.

For Henrik Nielsen, indehaver af Rørvig Fisk & Røgeri, var det en fornøjelse at have Jacob Christiansen som medarbejder - og da Jacob for nogle måneder siden blev færdiguddannet som bager, så Henrik Nielsen ideen i at få ham tilbage og dermed også realiserer sin egen ide om, at huset skulle have sin egen bager.

Jacob Christiansen bruger udelukkende mel fra Mejnerts Mølle - for kvalitet er alfa og omega for ham som for huset.

- Det er det, vi kan - og det er det, kunderne vil have, slår han fast, mens han glæder sig over, at brugen af brød i husets restauranter er stegte pænt.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk