25. marts 2017
Henrik Nielsen med rygeovnen, der er fuld af tun, der skal ryges på deres ehelt egen måde. 

Fotos: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

Henrik Nielsen med rygeovnen, der er fuld af tun, der skal ryges på deres ehelt egen måde. Fotos: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finsprit uden kommen duer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finsprit uden kommen duer
Odsherred - 20. marts 2017 kl. 09:21
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De dedikerede medarbejdere har travlt her lige før sæsonåbningen af Rørvig Fisk i denne uge.

Fire megastore gryder står og bobler, og når de er færdige indgår de i en lang række af butikkens specialiteter.

- Rørvig Hummersuppe er en af vores egne, oplyser Niels Lyse, der også fortæller, at der er en række nyheder med ramsløg, havtorn og tang, der er blevet en populær spise.

Der er også agurker, tyttebær, blommechutney og rødbeder fra Birkemosegaard er råvaren i de gammeldags syltede rødbeder.

Snaps står på hylden og lokker i flotte farver. Kvæden er fra Hov Vig, hyben er plukket på Skansehage og gulerødderne er fra Lammefjorden - lutter lokale råvarer.

Frugter og grøntsager ligger tre måneder i belgisk finsprit uden kommen, for det blev kun brugt i gamle dage på grund af dårlig spritkvalitet - og det bruges ikke ikke her.

Det er 17. sæson indehaver Henrik Nielsen tager hul på lige om lidt.

Når sæsonen begynder hos Rørvig Fisk, er der folk på arbejde fra kl. 04 til midnat.

- Vi har 62 ansatte i sæsonen, hvoraf mange dog er på deltid, slutter Henrik Nielsen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk