24. september 2017
Administrerende direktør i Restaurant Flammen - Elias Tychsen. Arkivfoto
Administrerende direktør i Restaurant Flammen - Elias Tychsen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant Flammen får sønderlemmende kritik: Nu svarer direktør igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Flammen får sønderlemmende kritik: Nu svarer direktør igen
Næstved - 15. august 2017 kl. 12:15
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag var ikke en af de bedste dage for Elias Tychsen, der er direktør for restaurantkæden Flammen, som blandt andet har restauranter i Næstved og Roskilde.

arrow Læs også: Grill-krig mellem Ilden og Flammen

Han vågnede nemlig op til en sønderlemmende kritik fra madanmelder Anders Halskov fra finans.dk.

Han havde været forbi en af kædens restauranter, og det han fik serveret faldt på ingen måde i madanmelderens smag.

- Jeg har svært ved at forestille mig, at der står faglærte kokke og er stolte af noget som helst af det, der foregår på Flammen. Ret beset bliver der ikke kokkereret på stedet. Der bliver klippet poser op, hældt ud af bøtter og glas, og så bliver der stegt kød, skrev madanmelder Anders Halskov blandt andet på finans.dk ifølge BT.

Og her stoppede det ikke for madanmelderens nedslagtning af Flammen, hvor den farserede vildsvinemørbrad var det absolut værste fra kødbuffeten.

Lige som mørbraden ifølge Anders Halskov var pakket ind i en sødlig fars, der fik han til at mistænkte dyret for at være omkommet af tørst snarere end skudt på jagt.

Til BT siger direktør Elias Tychsen

- Vi beklager meget den oplevelse, som er beskrevet i artiklen, og mener ikke, at denne anmeldelse giver et retvisende billede af den kvalitet, vi normalt leverer. Dette er underbygget af de gæsteanmeldelser, vi har, og løbende modtager.

Ifølge BT tager Elias Tychsen anmeldelsen meget alvorligt og hilser den konstruktive kritik velkommen, som nu skal analyseres.

arrow Restaurant Flammen vokser
28. januar 2016 kl. 09:11 Opdateret: kl. 09:11
arrow Restaurant Flammen antænder Sjælland
05. december 2014 kl. 11:52 Opdateret: kl. 07:53
arrow Grill-kæde arbejder på udvidelser
27. november 2014 kl. 13:12 Opdateret: kl. 14:02
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk