25. april 2017
Jægerne på de to flugtskydebaner havde begge problemer med indsamling af affaldet fra lerduerne, dog mest på den sydlige bane, hvor jorden er mest våd. Foto: Allan Nørregaard
Jægerne på de to flugtskydebaner havde begge problemer med indsamling af affaldet fra lerduerne, dog mest på den sydlige bane, hvor jorden er mest våd. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skydebane mod nord kan få flere skydetimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skydebane mod nord kan få flere skydetimer
Fredensborg - 15. april 2017 kl. 06:16
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere skydetimer på Langstrup Flugtskydebane kan meget vel blive virkeligheden, når det bliver hverdag efter lukningen af Karlebo Flugtskydebane.

Sådan lyder meldingen fra borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), der skal forsøge at skabe en holdbar løsning for såvel naboer til skydebanerne og de mange jægere i Langstrup Mose.

På det seneste byrådsmøde blev borgmesteren bedt om at tage endnu en runde med forhandlinger, men få dage senere kom meldingen om, at bestyrelsen i Karlebo Sogns Jagtforening er blevet trætte og nu indkalder til to ekstraordinære generalforsamlinger for at nedlægge jagtforeningen og Karlebo Flugtskydebane.

Men, men, siger borgmesteren - der er jo stadig Langstrup Flugtskydebane, der i en kompromisaftale havde udsigt til at få 350 årlige skydetimer til fri skydning.

- Nu bliver der jo kun en skydebane, og jeg forstår, at jægerne fra Karlebo Sogns Jagtforening vil melde sig ind hos jægerne på Langstrup Flugtskydebane. Derfor skal de nok have flere skydetimer, måske 600 - det er jeg i al fald ikke afvisende over for, siger Thomas Lykke Pedersen (S).

Hvad der konkret kommer til at stå i en ny kompromisaftale for Langstrup Flugtskydebane er endnu ikke afgjort. Borgmesteren forventer dog ikke, at der opstår enighed mellem naboer og jægere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk