26. september 2017
René Trane (forrest til højre) følte, at han var nødt til at overtage Det Gamle Røgeri i Mosede Havn, da den daværende ejer meddelte, at hun ville sælge. Nu forsøger han at balancere mellem fornyelse og bevarelse af traditionerne. Foto: Anders Laursen
gallery icon

Se billedserie

René Trane (forrest til højre) følte, at han var nødt til at overtage Det Gamle Røgeri i Mosede Havn, da den daværende ejer meddelte, at hun ville sælge. Nu forsøger han at balancere mellem fornyelse og bevarelse af traditionerne. Foto: Anders Laursen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så stod han selv med nøglerne til restauranten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så stod han selv med nøglerne til restauranten
Erhverv - 10. september 2017 kl. 08:00
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var med ærgrelse, at René Trane hørte, at den daværende ejer stoppede i Det Gamle Røgeri i Greve i vinter. Som køkkenchef havde han lagt følelser i at servere god mad til kunderne, og pludselig stod restauranten til at mangle en øverste leder. Nogle måneder efter han modtog nyheden, stod han selv med nøglerne til restauranten.

- Når man laver mad, lægger man følelser og personlighed i det. Jeg følte ikke, at der var en anden mulighed end at overtage det, siger René Trane.

Det er en travl hverdag, han har kastet sig ud i, og der er en masse beslutninger, som han pludselig skal tage som ejer af Det Gamle Røgeri. Her forsøger han at forny restauranten uden at fjerne det særpræg, som kunderne har været vant til møde hos Det Gamle Røgeri.

- Det er en hårfin grænse at balancere på. Vi har været bevidste om ikke at ændre det hele på én gang, siger René Trane.

Som enhver anden ny restaurantejer har han taget nogle af sine egne idéer med sig. Blandt andet serverer røgeriet nu smørrebrød til frokost.

- Det følte jeg, at der manglede, og det har kunderne været rigtig glade for, siger René Trane.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/289/