17. oktober 2017
I sidste uge samlede sagen flere hundrede utilfredse borgere på Ravnsholtskolen. Nu har de sendt et brev til Lars Løkke Rasmussen. Foto: Allan Nørregaard
I sidste uge samlede sagen flere hundrede utilfredse borgere på Ravnsholtskolen. Nu har de sendt et brev til Lars Løkke Rasmussen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Utilfredse borgere har skrevet til Lars Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Utilfredse borgere har skrevet til Lars Løkke
Allerød - 10. oktober 2017 kl. 05:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Utilfredse Allerød-borgere har nu sendt et brev af sted til landets statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), i håb om, at han kan give dem svar på nogle af de mange spørgsmål, som de ikke synes de lokale politikere kan svare fyldestgørende på i forbindelse med planerne om et asfaltværk i Farremosen.

»Vi borgere i Allerød har fået en rigtig kedelig sag, hvor det er besluttet at lægge et asfaltværk i Farremosen, klods op af bymæssig bebyggelse samt skole og daginstitution. Man kan vist roligt sige, at det kom bag på mange, ja faktisk en hel by, selv vores vandværk kom det bag på«, lyder det i brevets indledning, hvorefter borgerne fortæller, at de har et stærkt ønske om at få en forklaring på, hvorfor man har valgt at lægge et asfaltværk netop der.

»Det overrasker os, at det svar, vi gang på gang har fået, er, at byens politikere ikke har haft, og ikke har noget valg, da de oplyser, at placeringen er en beslutning dikteret af regeringen. Derfor spørger vi dig, hr statsminister Lars Løkke Rasmussen, kan det virkelig være rigtigt, at regeringen bestemmer og har bestemt, hvor der skal ligge et asfaltværk og derved udviser en magtfordrejning og en tilsidesættelse af det lokale selvstyre?«, spørger borgerne.

De har også skrevet til Alternativets leder Uffe Elbæk, fordi de har svært ved at forstå sammenhængen imellem partiets værdier og det lokale byrådsmedlems (Lea Herdal) ageren i sagen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk